Buitengoed Ruysbos is geheel nieuw en open sinds april 2020. Voor ons 10 persoons natuurhuis betekende dit dat we vanwege corona pas later dan gewenst de 1e gasten mochten ontvangen. Onderstaande recensies hebben wij sindsdien mogen ontvangen:

103 beoordelingen
 1. 9

  Wij vonden het kleinschalige erg leuk, het sprokkelen van hout voor de hot tub en de vuurschaal , werd door de mannen serieus genomen. We voelden ons zeer welkom, de verse broodjes service was een verassing en erg lekker! De tent was helemaal top, ruim, erg leuk ingericht en aan alles gedacht, heel luxe ! ook de details, we kwamen niks te kort. De bolderkarren vond ik ook heel handig met de spullen naar de tent brengen. We hebben ons goed vermaakt met tennis, ook nog kano gevaren en gefietst en gewandeld in de omgeving. Het was een luxe weekend in de natuur!

  April 2021 - Familie -  verbleef in Ruysbos Glamping

 2. 10

  Het was in één woord fantastisch! Voor ons was het de eerste keer kamperen/glamping. Wat een belevenis, zeker voor de kinderen, maar ook voor ons als volwassenen. Aan alles is gedacht, je komt niks tekort! Wat een luxe. Normaal gesproken laat ik nooit een recensie achter, dus dat zegt wel wat ;). De persoonlijke aandacht is heel fijn. De hottub vergt enige oefening als niet-kampeerder, maar dat maakt het juist heel leuk (hout kloven en het vuur goed houden etc)! We komen zeker weten nog een keer terug. Bedankt voor alles!

  April 2021 - Familie (met kinderen) -  verbleef in Ruysbos Glamping (Wellness)

 3. 8,7

  Mooie luxe tent, overal is aan gedacht. De algehele sfeer in het Ruysbos is heel fijn. Knap neergezet!

  April 2021 - Familie (met kinderen) -  verbleef in Ruysbos Glamping (Wellness)

 4. 8,5

  Top inrichting van de glampings, heerlijke bedden, goed sanitair en fijne keuken, prima faciliteiten beschikbaar zoals een hottub, barbecue en vuurschaal. Prima ligging aan het water, veel ruimte en privacy om de glamping. Prettig om vrij gebruik te kunnen maken van de tennisbaan Heerlijke broodjes die smorgens klaar liggen

  April 2021 - Familie (met kinderen) -  verbleef in 2 Glampingtenten (naast elkaar; Groen en Bruin)

 5. 9,4

  De omgeving, mooie luxe tent, back to basic

  Maart 2021 -  verbleef in Ruysbos Glamping (Wellness)

 6. 10

  We hebben zo'n ongelofelijk fijn weekend gehad! De tent was heerlijk en van alle gemakken voorzien (heerlijke douche ook!). Het was ook warm genoeg, met de kachel, dekens en warmtelampen. De tent is heel gezellig ingericht, maar het fijnste is misschien nog wel de ligging: tussen de bomen en aan het water. De avonden in de hottub in het maanlicht zullen ons nog lang bijblijven!

  Maart 2021 - Vriendengroep -  verbleef in Ruysbos Glamping (Wellness)

 7. 8,5

  Mooie locatie en goede faciliteiten

  Maart 2021 - Familie -  verbleef in Ruysbos Glamping

 8. 8,3

  Mooie tent, voelde bijzonder en gezellig knus.

  Maart 2021 - Vriendengroep -  verbleef in Ruysbos Glamping (Wellness)

 9. 9

  Leuke vrije omgeving, boomhut en kabelbaan waren erg in trek, ook leuk opgezet. De tenten zijn zeer compleet en leuk ingericht.

  Maart 2021 -  verbleef in Ruysbos Glamping

 10. 10

  Het huis is knus ingericht, elke kamer heeft een eigen wastafel of eigen badkamer. Alles zit erop en eraan vwb servies. Mooie nette wijnglazen bijvoorbeeld. Niks op het huisje aan te merken behalve dat het warme water relatief snel op leek te zijn. De hottub was leuk en er waren ook allemaal mooie houten banken en speeltoestellen voor de kinderen op het erf. De bedden zijn goed en het huis is schoon. Echt een aanrader!

  Maart 2021 - Vriendengroep -  verbleef in NATUURHUIS