Buitengoed Ruysbos is geheel nieuw en open sinds april 2020. Voor ons 10 persoons natuurhuis betekende dit dat we vanwege corona pas later dan gewenst de 1e gasten mochten ontvangen. Onderstaande recensies hebben wij sindsdien mogen ontvangen:

87 beoordelingen
 1. 9,3

  Mooie plek, echt om te genieten van en in de natuur. Veel ruimte, veel privacy. Tent is heel goed uitgerust. Hottub was heerlijk. Ontvangst voelde heel welkom, Marlies nam de tijd om alles toe te lichten.

  Februari 2021 - Familie (met kinderen) -  verbleef in Ruysbos Glamping

 2. 9

  Heel ontspannen weekend gehad. De rustige ligging en het overzichtelijke terrein waren heel fijn. Onze kinderen van 7 en 3 konden lekker hun eigen gang gaan en hebben zich goed vermaakt. De bedstee vonden ze geweldig!

  Februari 2021 -  verbleef in Ruysbos Glamping

 3. 9

  Zoals gezegd, de vrijheid, vele buiten activiteiten voor de kids, sfeervol huis, even echt weg in andere wereld 😃

  Februari 2021 - Familie (met kinderen) -  verbleef in NATUURHUIS

 4. 9

  Je eigen bos met alle mogelijkheden vinden de kids geweldig.

  Februari 2021 - Familie (met kinderen) -  verbleef in NATUURHUIS

 5. 9,9

  Heerlijk in de natuur en back to basic zonder hoeven in te boeten aan luxe. Het was echt ontspannen. Zo leuk om te zien hoe de kinderen zich de hele dag, ondanks de kou, buiten vermaken met de trampoline en takken. ‘S avonds heerlijk knus met z’n vieren op de bank met een kruik en een dekentje.

  Januari 2021 - Familie (met kinderen) -  verbleef in Ruysbos Glamping

 6. 8,8

  Het ontvangst met een warme kachel, chocomel en slagroom was geweldig. Daarnaast hadden wij de luxe verassing dat we gebruik mochten maken van de hottub. Dit was de kers op de taart. Het was ook heerlijk dat we zoveel privacy hadden, helemaal in de coronatijd. Je kan zien dat alles nieuw is, waardoor het nog zeer fris is en alles goed werkt. De eigenaren zijn bereidwillig om het verblijf zo aangenaam mogelijkheid te maken. Daarnaast waren we vrij om gebruik te maken van de tennisbaan, de kano’s en het hout hakken. Allemaal erg leuk. De broodjes service was ook heerlijk. We hebben echt genoten.

  Januari 2021 - Vriendengroep -  verbleef in Ruysbos Glamping

 7. 10

  Echt een heerlijke plek! Wij komen zeker terug.

  Januari 2021 - Familie (met kinderen) -  verbleef in Ruysbos Glamping

 8. 9,8

  - Gorgeous tent interior - Facilities were luxurious: shower was warm and good pressure, kitchen was good, big fridge - Surroundings were beautiful

  Januari 2021 - Vriendengroep -  verbleef in Ruysbos Glamping

 9. 8,1

  klein schalig en top voorzieningen

  Januari 2021 -  verbleef in Ruysbos Glamping

 10. 8,8

  De locatie is prachtig en het voelde ondanks dat er meerdere tenten en het huisje bezet waren alsof we redelijk afgezonderd zaten. Heerlijk.

  December 2020 - Gezinnen -  verbleef in Ruysbos Glamping