238 beoordelingen
 1. 10

  De omgeving en alle faciliteiten zoals de boomhut, hottub, tennisbaan. Heel leuk!

  Juli 2022 - Familie (met kinderen) - Nina T. verbleef in NATUURHUYS 

 2. 8,8

  Alles! Bootjes heel erg leuk, de wuivende bomen, leuke gastvrouw (moeders) en fijn telefonisch contact mbt aankomst en vertrek. Badjassen en handdoeken erg fijn en zacht. Hier gaan een hoop mensen nog lekker genieten!

  Augustus 2022 - Gezinnen - lieke w. verbleef in BOSHUYS 

 3. 9,7

  Het kleinschalige park is met veel aandacht aangekleed. Praktisch maar ook qua sfeer en inrichting. savonds gaan er gezellige festival lampjes aan, de kinderen hebben leuke uitnodigende en originele speelplaatsen, ook de hele kleine kindjes hebben hun eigen plek zonder onder de voet gelopen te worden door de grotere kinderen. Er is zoveel te doen en te ontdekken! er zijn leuke chillplekjes en een uitkijkplek ook bij 1 van de tenten. Je kan varen, in de hottub. Er zijn heerlijke broodjes, hout kloven was de favo bezigheid van onze zoon. Het is echt het buitenleven ten top! In het tiny house was plek voor 3, ik zou wel zeggen dat voor deze mogelijkheid er wel goed weer moet zijn omdat het anders qua leefplek net te klein is. Maar wij sliepen alleen binnen, rest lekker alles buiten. Heerlijk!

  Augustus 2022 - Karin Groot K. verbleef in BOSHUYS 

 4. 9,8

  Mooi huisje, ruim opgesteld met veel privacy. De hottub was heerlijk en ook leuk dat er een tennisbaan is.

  Augustus 2022 - Familie - Laurine Z. verbleef in BOSHUYS 

 5. 9,7

  Hele fijne relaxen plek voor n weekend of langere vakantie

  Augustus 2022 - Familie - C V. verbleef in NATUURHUYS 

 6. 10

  Heerlijk, rust, privacy. Leuk huisje. Hottub, mini, nog nooit gezien.

  Augustus 2022 - Familie - Cindy v. verbleef in BOSHUYS 

 7. 9,6

  Het gebruik van de hottub en de ligging van het huisje en de hottub. De manier van hout hakken is heel handig en kindvriendelijk. Mijn zoon van 12 kon zo zonder mijn toezicht hout hakken. Het gebruik van de bootjes vonden we leuk en dat er een skelter was, vond mijn zoon helemaal geweldig. Dat de broodjes bij de prijs van de huur inbegrepen waren, was een verrassing voor ons.

  Augustus 2022 - Familie (met kinderen) - Anneke D. verbleef in BOSHUYS 

 8. 8,8

  De ligging van het park en vooral de luxe tent, waarin niets ontbrak. We voelden ons hier zeer fijn. Zeker voor herhaling vatbaar.

  Juli 2022 - Karin B. verbleef in GLAMPHUYS 

 9. 9,1

  Wat een geweldige plek is dit!! Over rust, ruimte en genieten gesproken...dat kan bij Buitengoed Ruysbos ontzettend goed!!! Wij hebben heerlijke dagen gehad in en rondom het luxe Glamphuys met onze twee kinderen! Prachtige omgeving en zeer vriendelijke gastheer/gastvrouw! Een plek om zeker terug te keren...

  Juli 2022 - Gezinnen - Bert v. verbleef in GLAMPHUYS 

 10. 9,7

  De locatie is geweldig, water en bos! We werden warm ontvangen en echt aan alles is gedacht om een heerlijk luxe verblijf te hebben! De hottub is heerlijk, iedere avond kampvuur en de bootjes en kano’s liggen klaar! Kortom fantastisch! Wij komen zeker terug

  Juli 2022 - Gezinnen - Annemarijke V. verbleef in BOSHUYS