185 beoordelingen
 1. 8,3

  Wat niet?!! Heerlijk genoten met de familie op een rustige plek in de natuur die van alle gemakken voorzien was! Jullie welkomstgeschenk met broodjes was fantastisch!!

  November 2021 - Lisanne H. verbleef in Ruysbos Glamping (Wellness) 

 2. 9,7

  Het was heerlijk zo in de natuur. Wel wat fris, maar dat is niet gek in november ;-).

  November 2021 - Maaike K. verbleef in Ruysbos Glamping (Wellness) 

 3. 9,7

  Je komt op dit plekje helemaal tot rust. Alle faciliteiten die je nodig hebt tijdens een winterglamping zijn voorradig. Pelletkachel, vuurschaal, elektrisch deken, dikke donzen, kaarsjes,... zaliggggg! Mijn grootste angst was dat het te koud zou zijn, maar we hebben geen minuut kou geleden. Om s'ochtends uit je bed te komen om het kacheltje aan te steken, is eventjes fris maar dat is thuis ook zo. Je kan 20 minuutjes terug onder wol kruipen om dan lekker in een verwarmde tent op te staan. Wat ook superleuk was, was de verse bakker die op het domein pistolekes brengt. KIds vonden het geweldig om deze op te halen uit de schuif ;-) Je hoeft dus niet s' morgens de auto te starten om naar de bakker te rijden. Jammer dat de bakker zondags gesloten is ;-) maar dit weet je wel op voorhand. En dan het bos met de boomhut met zippline! Wauwh wat een troef van jullie bos! Dit is reuze leuk voor de kinderen! Het was ook fijn om ééns bootje te varen. De kids hebben zich geen seconde verveeld. Ook voor onze hond was het genieten van vrije loop op omheind terrein. De hottub is ook geweldige ervaring! Tegen een kleine meerprijs kun je deze al verwarmd laten klaarzetten bij aankomst. We konden er dus ook onmiddellijk van genieten. De vuurschaal werd ook dagelijks gebruikt voor onze marshmallows en glühwein op te warmen. Het was ook fijn dat jullie de tent hadden versierd voor de jarige :-) Dankjewel!! Wij hebben echt genoten en smaakt naar meer! Ons zul je in de toekomst nog wel een keertje terug zien :-) Groetjes, Fam. De Boeck

  November 2021 - Gezinnen - Judy V. verbleef in Ruysbos Glamping (Wellness) 

 4. 10

  Supertof ingerichte tent met alle comfort. Privacy is top. Rustig gelegen en toch kortbij een aantal leuke steden. Heel leuk domein waar de hond zich prima kan uitleven. Het elektrisch deken en het dik donsdeken was een pluspunt. Het is echt genieten!

  November 2021 - Franky L. verbleef in Ruysbos Glamping (Wellness) 

 5. 10

  Gewelidige locatie voor een weekend weg

  November 2021 - Vriendengroep - Tim K. verbleef in NATUURHUIS 

 6. 9,7

  De overcomplete ruime inrichting van de tent.

  Oktober 2021 - Collega's/zakelijk - Cecile A. verbleef in Ruysbos Glamping (Wellness) 

 7. 8,4

  zie cijfer

  Oktober 2021 - Reunie - Lucas O. verbleef in NATUURHUIS 

 8. 8,2

  De tent met hottub zijn fantastisch! Van alle gemakken voorzien en lekker veel privacy.

  Oktober 2021 - Michèle R. verbleef in Ruysbos Glamping (Wellness) 

 9. 9,5

  Heerlijk verbleven mooie ruime luxe tent met alles er op en eraan

  Oktober 2021 - Bas C. verbleef in Ruysbos Glamping (Wellness) 

 10. 8,6

  Kleinschalig, ligging aan het water. Het hout wat gebruikt kon worden om vuurtje te maken in vuurschaal. Heerlijke verse broodjes van de bakker uit het dorp, de peren die wij zelf konden plukken. Alles wat je nodig hebt en meer is aanwezig in de tent. Kortom wij hopen hier zeker nog eens terug te komen.

  Oktober 2021 - Familie (met kinderen) - Carola F. verbleef in Ruysbos Glamping (Wellness)