Buitengoed Ruysbos
Glamping zoals Glamping bedoeld is!

Glamping zoals Glamping bedoeld is!

Glamping zoals Glamping bedoeld is!

Glamping zoals Glamping bedoeld is!

Kleinschalig, authentiek, luxe met maximale privacy

Een NATUURHUYS, GLAMPHUYS of BOSHUYS

Een NATUURHUYS, GLAMPHUYS of BOSHUYS

Kleinschalig, authentiek, luxe en privacy

Glamping zoals Glamping bedoeld is!

Glamping zoals Glamping bedoeld is!

Kleinschalig, authentiek, luxe en privacy

Een NATUURHUYS, GLAMPHUYS of BOSHUYS

Een NATUURHUYS, GLAMPHUYS of BOSHUYS

Kleinschalig, authentiek, luxe en privacy

Beoordelingen

Mooiste glamping van de Benelux

Reviews Buitengoed Ruysbos

Dit schrijven onze gasten over hun verblijf op ons buitengoed:

370 beoordelingen
  1. 8,6

    Geweldige plek! Super luxe tent met hottub.

    Juni 2024 - Familie (met kinderen) - Juliette B. verbleef in GLAMPHUYS 

  2. 9,9

    We hebben het heerlijk gehad met ons gezin in het natuurhuis. Voor de kinderen zoveel te doen en te ontdekken. Complete woning met alles wat je nodig hebt. Heerlijke hottub. Zoveel materialen die je er extra zijn om te gebruiken. Dat maakt het helemaal af.

    Juni 2024 - Familie (met kinderen) - Sandra B. verbleef in NATUURHUYS 

  3. 8,2

    Dat het rustig gelegen is.

    Juni 2024 - Familie - Mary M. verbleef in BOSHUYS 

  4. 9,3

    Heerlijk in de bossen, waardoor veel vogels wat super fijn is. Alles goed geregeld, je hoeft bijna nergens over te denken alleen maar wat je wilt eten. Huisje en hottub helemaal top! Door het bed geslapen als een roos. Het huisje is van alle gemakken voorzien. Eigen toilet en douche. Gastvrouw heel vriendelijk en toegankelijk, voor vragen kan je altijd bij haar terecht. Locatie midden in de weilanden en kleine dorpjes in de omgeving, geen drukte om je heen.

    Juni 2024 - Familie - Cecile D. verbleef in BOSHUYS 

  5. 9,2

    Het opstoken van de sauna en hottub met hout. Het geruys van de bomen, het gefluit van de vogels en de privacy/ligging.

    Juni 2024 - Familie - Mario V. verbleef in BOSHUYS ULTRA WELLNESS 

  6. 8,2

    Alles was op de plek zelf te doen, we hebben de kano gebruikt en veel gebruik gemaakt van de tennisbaan, de vuurschaal en de hottub. En het huisje was op een fijne plek in het park gelegen. Prima plek voor een familieweekend!

    Juni 2024 - Familie - Alain R. verbleef in NATUURHUYS 

  7. 9,8

    Het is een geweldige locatie met voortreffelijke voorzieningen, wij hebben ons weer kostelijk vermaakt.

    Juni 2024 - Bruiloft/feest - Joke d. verbleef in GLAMPHUYS ULTRA WELLNESS 

  8. 10

    Kleinschalig, fijne faciliteiten

    Juni 2024 - Zamora H. verbleef in GLAMPHUYS 

  9. 8,2

    Schattig huisje, leuke entourage en heerlijke sauna en hottub.

    Juni 2024 - Vriendengroep - Champa V. verbleef in BOSHUYS ULTRA WELLNESS 

  10. 10

    Heerlijke plek!

    Juni 2024 - Familie - Nelleke V. verbleef in BOSHUYS 

370 beoordelingen
9

Onze gasten geven ons gemiddeld een 9.