Buitengoed Ruysbos

Over ons

Mooiste glamping van de Benelux
samen
Buitengoed Ruysbos. Een familiebedrijf

Buitengoed Ruysbos; een familiebedrijf.

In september 2019 kochten Josien en Rob Ansen samen met hun dochter en schoonzoon dit bos aan. 2,5 ha bos gelegen op nog geen 800 meter afstand van de plek waar de familie Ansen als sinds 1993 een Vakantieboerderij (Olpoda) runde.

Tot 2 maanden voor deze aankoop waren Josien en Rob eigenaren van Groepen.nl  een boekingskantoor met destijds ruim 800 groepsaccommodaties. Dit bedrijf bouwde zij vanaf het begin aan op en verkochten zij juli 2019 aan Otium Leisure BV.

Marlies woont vanaf haar 2e levensjaar op zo’n 800 meter  van het Ruysbos en runt tegenwoordig samen met haar man Anton Gerritsen Vakantieboerderij Olpoda. Gastvrouw zijn is haar dus met de paplepel ingegeven.

Aanvankelijk was het perceel bos enkel voorzien van een recreatiewoning met een tennisbaan. Zeer primitief, zonder water en zonder electra.
Al snel werden deze voorzieningen door de familie gerealiseerd. De recreatiewoning werd een modern natuurhuys.  En de plaatsing van 3 safaritenten was snel een feit.
De eerste gasten werden in april 2020 in het Ruysbos ontvangen, vlak nadat de corona pandemie uitbrak… Een rare periode. Corona zorgde ervoor dat we vanaf dag 1 een mega bezetting hadden in onze safari tenten. Een vliegende start zogezegd. Tenslotte was dat 1 van de weinige “uitjes” welke toen voor gezinnen waren toegestaan.

In het voorjaar van 2021 realiseerde we een geweldige boomhut voor de kinderen en in 2022 plaatsen we 3 boshuisjes. Daar houden we het voorlopig bij. Alle eventuele uitbreidingen zijn gericht op kwaliteit en niet op kwantiteit zegt de familie.

We zien je graag als onze gast!

Marlies, Anton, Josien, Rob