Buitengoed Ruysbos
Glamping zoals Glamping bedoeld is!

Glamping zoals Glamping bedoeld is!

Kleinschalig, authentiek, luxe en privacy

Beoordelingen

Mooiste glamping van de Benelux

Reviews Buitengoed Ruysbos

Dit schrijven onze gasten over hun verblijf op ons buitengoed:

373 beoordelingen
  1. 8,8

    * mooie plek en leuk ingericht en zeker ook met de praktische faciliteiten zoals wasruimte, oplader voor auto, centrale keuken.

    Juli 2024 - Gezinnen - Marc v. verbleef in BOSHUYS 

  2. 8,3

    We hebben heerlijk genoten! mooie ligging! heerlijk ontbijt! hottubwas top! Lekker er tussen uit met zijn 2e!

    Juli 2024 - Familie - Ilona B. verbleef in BOSHUYS 

  3. 9

    Ligt mooi besloten en daarmee echte natuur ervaring. Hot tub en sauna buiten versterken vrije natuur ervaring.

    Juli 2024 - Geert v. verbleef in BOSHUYS ULTRA WELLNESS 

  4. 10

    Liggen. Privacy, hottub, sfeer terein,aankleding

    Juni 2024 - Bram V. verbleef in GLAMPHUYS 

  5. 7,1

    Het was een prachtige omgeving met mooie huisjes

    Juni 2024 - Aliye C. verbleef in BOSHUYS 

  6. 9,4

    Prachtige omgeving, geweldige accomodaties en veel leuke dingen te doen.

    Juni 2024 - Vincent R. verbleef in BOSHUYS 

  7. 8,4

    Het natuurhuis biedt veel privacy en is van alle gemakken voorzien. Er is genoeg te doen: tennisbaan, hottub, rivier om te roeien, suppen of zwemmen. De auto hoef je het hele weekend niet meer in.

    Juni 2024 - Familie - José D. verbleef in NATUURHUYS 

  8. 8,6

    Geweldige plek! Super luxe tent met hottub.

    Juni 2024 - Familie (met kinderen) - Juliette B. verbleef in GLAMPHUYS 

  9. 9,9

    We hebben het heerlijk gehad met ons gezin in het natuurhuis. Voor de kinderen zoveel te doen en te ontdekken. Complete woning met alles wat je nodig hebt. Heerlijke hottub. Zoveel materialen die je er extra zijn om te gebruiken. Dat maakt het helemaal af.

    Juni 2024 - Familie (met kinderen) - Sandra B. verbleef in NATUURHUYS 

  10. 8,2

    Dat het rustig gelegen is.

    Juni 2024 - Familie - Mary M. verbleef in BOSHUYS 

373 beoordelingen
9

Onze gasten geven ons gemiddeld een 9.