Buitengoed Ruysbos is geheel nieuw en open sinds april 2020. Voor ons 10 persoons natuurhuis betekende dit dat we vanwege corona pas later dan gewenst de 1e gasten mochten ontvangen. Onderstaande recensies hebben wij sindsdien mogen ontvangen:

110 beoordelingen
 1. 8,8

  Prachtige tent. Met heerlijke bedden en mooie badkamer. Broodjes service was top! Fietsen gehuurd, werd goed geregeld en gebracht bij de tent. Mogelijkheid om te tennissen ook leuk.

  September 2020 - Vriendengroep -  verbleef in Ruysbos Glamping

 2. 9

  Er is overal aan gedacht. De glamping tent is van alle gemakken voorzien het enige wat eventueel mist is een televisie. Ook vond ik het een leuk extraatje dat we elke ochtend verse broodjes op konden halen.

  September 2020 - Gezinnen -  verbleef in Ruysbos Glamping

 3. 9

  Heerlijk afgezonderd. Mooie plek met zeer veel faciliteiten. We hadden het huisje en de drie glamping tenten gehuurd met een groep bekenden dus we hadden ook echt het gevoel van privacy.

  Augustus 2020 -  verbleef in Ruysbos Glamping

 4. 8,3

  rust & privacy, de tennisbaan en het speeltuintje in goede staat. Inrichting van mn de keukens is van hoog niveau. Allerlei onverwachte“extra’s“ zoals de bolderkarren, kussens voor tuinstoelen, hangmatten, speelgoed, een speelplekje in de tenten...

  Augustus 2020 - Gezinnen -  verbleef in Ruysbos GEHEEL

 5. 8,6

  Een heerlijke plek om ontspannen te verblijven; ruisende bomen en uitzicht op het water met een prachtige zonsondergang! De tent is van alle gemakken voorzien, inclusief een kachel voor de frissere avonden en niet te vergeten een goede broodjesservice. De kinderen hebben zich ook prima vermaakt; genoeg ruimte om een balletje te trappen, bootje gevaren en gevist! Bij het boeken van de tent maakten wij een domme fout en Marlies heeft heel goed meegedacht bij het oplossen daarvan, hartelijk dank daarvoor en voor de gastvrijheid!

  Augustus 2020 - Familie (met kinderen) -  verbleef in Ruysbos Glamping

 6. 10

  De rust, de ligging, de omgeving, de privacy, het gevoel van een tent, maar de luxe van een appartement/huisje, de verschillende activiteiten, gewoon alles eigenlijk!!!

  Augustus 2020 - Vriendengroep -  verbleef in Ruysbos Glamping

 7. 9,3

  We hebben het ontzettend fijn gehad, wakker worden tussen de ruisende bomen! Wat een rust en ruimte. De verse broodjes elke dag waren de kers op de taart!

  Augustus 2020 - Familie (met kinderen) -  verbleef in Ruysbos Glamping

 8. 9,9

  Ten eerste de mooie unieke locatie natuurlijk én de ruime, verzorgde tent. Prettig en vriendelijke contact met de eigenaresse. Fijne aankomst met rondleiding en uitleg. Het was allemaal prima verzorgd. Ik was helemaal verrast door het service-setje, het aanwezige toiletpapier, peper/zout/vaatwastabletten én natuurlijk de heerlijke verse broodjes elke morgen.. Elke dag varen op de bootjes en de kano’s. Niets fijner dan dat.. Wij, en onze 3 jongens hebben ons prima vermaakt!

  Augustus 2020 - Familie (met kinderen) -  verbleef in Ruysbos Glamping

 9. 8,4

  Mooie en ruime tent, veel te doen in omgeving, rustig terrein.

  Augustus 2020 - Familie (met kinderen) -  verbleef in Ruysbos Glamping

 10. 9,3

  We hebben 2 heerlijke weken gehad. Het is een rustige omgeving waardoor we weer lekker uitgerust zijn. Ook onze zoon van 15 heeft zich prima vermaakt. We hadden onze hond mee en die mocht lekker los lopen. Elke dag lekkere verse broodjes van de Bakker, geregeld door de eigenaars, dat was een geweldige verrassing. groetjes familie Karel uit Spanbroek

  Augustus 2020 - Familie (met kinderen) -  verbleef in Ruysbos Glamping