Buitengoed Ruysbos is geheel nieuw en open sinds april 2020. Voor ons 10 persoons natuurhuis betekende dit dat we vanwege corona pas later dan gewenst de 1e gasten mochten ontvangen. Onderstaande recensies hebben wij sindsdien mogen ontvangen:

66 beoordelingen
 1. 9,5

  De tent ligt heel bijzonder, aan het water, landelijke omgeving. Prachtig grote tent, leuke bedstee, eigen sanitair, helemaal prima. Buiten geleefd, met de luxe van de glampingtent in de nabijheid. Lekker gezwommen in de rivier, getennist op de eigen tennisbaan. De mooie omgeving verkend met de gehuurde electrische fietsen. Alle avonden genoten van de zonsondergang. Aardige eigenaren, die alles doen om het je naar de zin te maken. En dan niet vergeten: de broodjes, heerlijk! Kortom, topweek gehad.

  Juni 2020 - Vriendengroep -  verbleef in Ruysbos Glamping

 2. 9,5

  De ligging, de ruime opzet en comfortabel ingerichte tent. Het feit dat jullie ons door de bakker 's morgens verse broodjes lieten bezorgen, was een onverwacht extraatje. De spreekwoordelijke kers op de taart!

  Juni 2020 -  verbleef in Ruysbos Glamping

 3. 9

  Fijn om zo vriendelijk te worden ontvangen en uitleg te krijgen over het huisje en de faciliteiten. We hebben een heerlijk weekend gehad mede dankzij het fijne terras, waar we bijna alle maaltijden hebben gegeten. Een heel groot pluspunt is de tennisbaan. Veel gebruik van gemaakt. Het huisje is heel leuk ingericht ( is natuurlijk smaakgebonden) De keuken is groot en goed geoutilleerd. Fijne bedden. Kortom voor herhaling vatbaar.

  Juni 2020 -  verbleef in NATUURHUIS

 4. 9,8

  Ongelofelijke aanrader. Het was een heerlijk, rustig en luxe weekend. Aan alles was gedacht, er is genoeg ruimte tussen de tenten waardoor je veel privacy hebt en geen geluidsoverlast. Er is ruimte om voor de tent nog een spelletje te spelen, er is een vers brood service, en de tent is van alle gemakken voorzien. Heel fijn voor een tijdje weg, ik wou dat we een week hadden geboekt.

  Juni 2020 -  verbleef in Ruysbos Glamping

 5. 9,3

  Alles zag er nieuw en schoon uit. Perfecte ligging, fijne buitenplek met veel privacy.

  Juni 2020 -  verbleef in NATUURHUIS

 6. 8,7

  de locatie is mooi (en ik weet nu ook waarom het ruysbos het ruisbos heet...) en de tent zelf was zeer smaakvol ingericht.

  Juni 2020 -  verbleef in Ruysbos Glamping

 7. 8,7

  Omgeving, inrichting, onderdak buiten. Vriendelijk ontvangst

  Juni 2020 -  verbleef in Ruysbos Glamping

 8. 9,1

  heerlijk rustig in een eigen bos. veel ruimte en mogelijkheden tot ontspanning

  Juni 2020 -  verbleef in NATUURHUIS

 9. 9,7

  the peacefulness and the facilities in the tent. Great for cycling around. Perfect stay

  Mei 2020 -  verbleef in Ruysbos Glamping

 10. 9

  Wij hebben met onze jongens heerlijk genoten van het huis in het Ruysbos. Fijne speeltuin, boottocht en door het bos struinen voor de jongens en ‘s avonds een moment voor onszelf bij het vuur met een goed glas wijn. Het huis is zeer ruim, natuur sfeer en in de keuken fantastisch uitzicht op de spelende kinderen op de tennisbaan. Even helemaal weg, genieten van de rust en vol energie weer naar huis. Dankjewel Anton en Marlies.

  April 2020 - Familie (met kinderen) -  verbleef in NATUURHUIS