Buitengoed Ruysbos is geheel nieuw en open sinds april 2020. Voor ons 10 persoons natuurhuis betekende dit dat we vanwege corona pas later dan gewenst de 1e gasten mochten ontvangen. Onderstaande recensies hebben wij sindsdien mogen ontvangen:

66 beoordelingen
 1. 10

  Het luxe kamperen in een bos, de rust en de mooie omgeving waar we fijn hebben kunnen fietsen.

  September 2020 -  verbleef in Ruysbos Glamping

 2. 8

  geweldige luxe, alles aanwezig, rustige omgeving, buiten en of binnen zitten prima, broodjes, je grijpt niet mis

  September 2020 - Familie -  verbleef in Ruysbos Glamping

 3. 8,7

  De rust en ruimte. De moderne tent

  September 2020 - Familie -  verbleef in Ruysbos Glamping

 4. 9,5

  Genoten van t prachtige huisje, landgoed, tennisbaan en bootje varen. Het terrein voelde zelfs beetje als n festivalterrein door de lampjes en de ‘feesttent’. Wat mooi dat de kanos, de tennisballen en rackets in goed vertrouwen gebruikt kunnen worden!

  September 2020 -  verbleef in NATUURHUIS

 5. 10

  Heerlijke plek, waar we goed tot rust zijn gekomen! Luxe tent met heerlijke badkamer! Goede bedden en heerlijk een vaatwasser! De avonden werden al weer frisser maar in de tent ook aan heerlijke kachel! Smorgens verse broodjes! Geweldig verblijf!

  September 2020 - Gezinnen -  verbleef in Ruysbos Glamping

 6. 9

  Ontzettend rustig park met veel privacy. Alles wat je nodig hebt is aanwezig, veel leuke activiteiten die ook op het terrein zelf gedaan kunnen worden. Leuk extraatje zijn de heerlijke verse broodjes in de ochtend.

  September 2020 - Familie -  verbleef in Ruysbos Glamping

 7. 8,8

  Prachtige tent. Met heerlijke bedden en mooie badkamer. Broodjes service was top! Fietsen gehuurd, werd goed geregeld en gebracht bij de tent. Mogelijkheid om te tennissen ook leuk.

  September 2020 - Vriendengroep -  verbleef in Ruysbos Glamping

 8. 9

  Er is overal aan gedacht. De glamping tent is van alle gemakken voorzien het enige wat eventueel mist is een televisie. Ook vond ik het een leuk extraatje dat we elke ochtend verse broodjes op konden halen.

  September 2020 - Gezinnen -  verbleef in Ruysbos Glamping

 9. 9

  Heerlijk afgezonderd. Mooie plek met zeer veel faciliteiten. We hadden het huisje en de drie glamping tenten gehuurd met een groep bekenden dus we hadden ook echt het gevoel van privacy.

  Augustus 2020 -  verbleef in Ruysbos Glamping

 10. 8,3

  rust & privacy, de tennisbaan en het speeltuintje in goede staat. Inrichting van mn de keukens is van hoog niveau. Allerlei onverwachte“extra’s“ zoals de bolderkarren, kussens voor tuinstoelen, hangmatten, speelgoed, een speelplekje in de tenten...

  Augustus 2020 - Gezinnen -  verbleef in Ruysbos GEHEEL