Buitengoed Ruysbos is geheel nieuw en open sinds april 2020. Voor ons 10 persoons natuurhuis betekende dit dat we vanwege corona pas later dan gewenst de 1e gasten mochten ontvangen. Onderstaande recensies hebben wij sindsdien mogen ontvangen:

47 beoordelingen
 1. 8,3

  rust & privacy, de tennisbaan en het speeltuintje in goede staat. Inrichting van mn de keukens is van hoog niveau. Allerlei onverwachte“extra’s“ zoals de bolderkarren, kussens voor tuinstoelen, hangmatten, speelgoed, een speelplekje in de tenten...

  Augustus 2020 - Gezinnen -  verbleef in Ruysbos GEHEEL

 2. 8,6

  Een heerlijke plek om ontspannen te verblijven; ruisende bomen en uitzicht op het water met een prachtige zonsondergang! De tent is van alle gemakken voorzien, inclusief een kachel voor de frissere avonden en niet te vergeten een goede broodjesservice. De kinderen hebben zich ook prima vermaakt; genoeg ruimte om een balletje te trappen, bootje gevaren en gevist! Bij het boeken van de tent maakten wij een domme fout en Marlies heeft heel goed meegedacht bij het oplossen daarvan, hartelijk dank daarvoor en voor de gastvrijheid!

  Augustus 2020 - Familie (met kinderen) -  verbleef in Ruysbos Glamping

 3. 10

  De rust, de ligging, de omgeving, de privacy, het gevoel van een tent, maar de luxe van een appartement/huisje, de verschillende activiteiten, gewoon alles eigenlijk!!!

  Augustus 2020 - Vriendengroep -  verbleef in Ruysbos Glamping

 4. 9,3

  We hebben het ontzettend fijn gehad, wakker worden tussen de ruisende bomen! Wat een rust en ruimte. De verse broodjes elke dag waren de kers op de taart!

  Augustus 2020 - Familie (met kinderen) -  verbleef in Ruysbos Glamping

 5. 9,9

  Ten eerste de mooie unieke locatie natuurlijk én de ruime, verzorgde tent. Prettig en vriendelijke contact met de eigenaresse. Fijne aankomst met rondleiding en uitleg. Het was allemaal prima verzorgd. Ik was helemaal verrast door het service-setje, het aanwezige toiletpapier, peper/zout/vaatwastabletten én natuurlijk de heerlijke verse broodjes elke morgen.. Elke dag varen op de bootjes en de kano’s. Niets fijner dan dat.. Wij, en onze 3 jongens hebben ons prima vermaakt!

  Augustus 2020 - Familie (met kinderen) -  verbleef in Ruysbos Glamping

 6. 8,4

  Mooie en ruime tent, veel te doen in omgeving, rustig terrein.

  Augustus 2020 - Familie (met kinderen) -  verbleef in Ruysbos Glamping

 7. 9,3

  We hebben 2 heerlijke weken gehad. Het is een rustige omgeving waardoor we weer lekker uitgerust zijn. Ook onze zoon van 15 heeft zich prima vermaakt. We hadden onze hond mee en die mocht lekker los lopen. Elke dag lekkere verse broodjes van de Bakker, geregeld door de eigenaars, dat was een geweldige verrassing. groetjes familie Karel uit Spanbroek

  Augustus 2020 - Familie (met kinderen) -  verbleef in Ruysbos Glamping

 8. 9,3

  De locatie is prachtig en de tenten zijn luxe ingericht, van alle gemakken voorzien. De ontvangst was hartelijk. Leuk detail dat de radio aanstaat bij aankomst. Kinderen hebben genoten van de bootjes waar gebruik van kan worden gemaakt. Als er dan elke morgen broodjes worden gebracht, voel je je wel echt verwend. Verder wordt er door de eigenaresse goed geluisterd naar de gasten en neemt ze deze serieus, dat vonden we erg fijn.

  Augustus 2020 - Familie (met kinderen) -  verbleef in Ruysbos Glamping

 9. 8,7

  Superleuk huis in prachtige omgeving. Zeer gastvriendelijk ontvangen.

  Augustus 2020 - Familie (met kinderen) -  verbleef in NATUURHUIS

 10. 8,7

  Mooi plekje in het bos, hele luxe tent en heerlijke verse broodjes iedere ochtend. Gastvrije ontvangst en fijne hulp waar nodig!

  Augustus 2020 - Gezinnen -  verbleef in Ruysbos Glamping