Buitengoed Ruysbos is geheel nieuw en open sinds april 2020. Voor ons 10 persoons natuurhuis betekende dit dat we vanwege corona pas later dan gewenst de 1e gasten mochten ontvangen. Onderstaande recensies hebben wij sindsdien mogen ontvangen:

110 beoordelingen
 1. 8,7

  Omgeving, inrichting, onderdak buiten. Vriendelijk ontvangst

  Juni 2020 -  verbleef in Ruysbos Glamping

 2. 9,1

  heerlijk rustig in een eigen bos. veel ruimte en mogelijkheden tot ontspanning

  Juni 2020 -  verbleef in NATUURHUIS

 3. 9,7

  the peacefulness and the facilities in the tent. Great for cycling around. Perfect stay

  Mei 2020 -  verbleef in Ruysbos Glamping

 4. 9

  Wij hebben met onze jongens heerlijk genoten van het huis in het Ruysbos. Fijne speeltuin, boottocht en door het bos struinen voor de jongens en ‘s avonds een moment voor onszelf bij het vuur met een goed glas wijn. Het huis is zeer ruim, natuur sfeer en in de keuken fantastisch uitzicht op de spelende kinderen op de tennisbaan. Even helemaal weg, genieten van de rust en vol energie weer naar huis. Dankjewel Anton en Marlies.

  April 2020 - Familie (met kinderen) -  verbleef in NATUURHUIS

 5. 8,4

  De voorpret begon al bij het persoonlijke, hartelijke contact bij de boeking. Verfrissend om iemand te treffen die geduldig al mijn vragen beantwoordde. Extra kinderbedje, eerder aankomen: geen probleem. Echt leuk. Kleinzoon van drie heeft de speeltuin en de trampoline zeer intensief gebruik.

  Mei 2020 - Familie (met kinderen) -  verbleef in Ruysbos Glamping

 6. 9,7

  Een mooie, rustige en ruime plek. Fijn dat de honden lekker mee mochten. Alle benodigdheden aanwezig. Gezellige, luxe tent. Verschillende activiteiten om iets te ondernemen: varen, tennissen, vissen, speeltuin. Perfecte voorwaarden om een weekend te ontspannen en genieten.

  Mei 2020 - Gezinnen -  verbleef in Ruysbos Glamping

 7. 9,7

  Heerlijk verblijf in het bos - met kayaks en tennisbaan! Echt genoten van een fantastische midweek!

  Mei 2020 - Familie (met kinderen) -  verbleef in Ruysbos Glamping

 8. 8,9

  Mooie, ruime safaritent. Er is moeite gedaan om deze sfeervol te maken. Mooi uitzicht. Ondergaande zon. Veel dieren, vogels, hazen. Spelen met de bal op de tennisbaan. Kortom een heerlijke plek om er een paar nachten tussenuit te zijn.

  Mei 2020 - Familie (met kinderen) -  verbleef in Ruysbos Glamping

 9. 8,6

  Prachtige tent, alles is aanwezig in de tent, van alle gemakken voorzien, rustige omgeving, kano’s en tennisbaan heel leuk

  Mei 2020 - Familie (met kinderen) -  verbleef in Ruysbos Glamping

 10. 8

  Leuk dat er een BBQ beschikbaar is. En de pelletkachel is super. Verder is de tent prima ingericht en van alle gemakken voorzien.

  April 2020 -  verbleef in Ruysbos Glamping